Comunicado: Solidaridad de la CNT-Catalunya con la lucha de los manteros

[Català]

Des de la CNT-Catalunya volem solidaritzar-nos amb la lluita dels manters, denunciant la repressió de la que han estat objecte per part de Mossos i Guàrdia Urbana comandada per una alcaldessa que es diu d’esquerra i s’omple la boca de suposada “solidaritat” amb els refugiats mentres els seus matons roben, persegueixen, apallissen i detenen als migrants que intenten guanyar-se la vida fora d’un mercat laboral que els hi nega l’entrada per la falta d’uns papers que els polítics es neguen reiteradament a facilitar-los.

La nostra total repulsa a la pressió y repressió a la que están sent sotmesos els manters, organitzada des dels estaments públics pels polítics es diguin com es diguin.

Prou Feixisme institucional!

Llibertat manters detinguts i empresonats!

Cap persona és il·legal!

CNT Catalunya ens adherim al comunicat del Sindicat Popular de Venedors Ambulants i recolzarem totes les mobil·litzacions que es convoquin en solidaritat amb la lluita dels manters.


[Castellano]

Desde CNT-Catalunya nos solidarizarnos con la lucha de los manteros, denunciamos la brutal represión de la que están siendo objeto por parte de Mossos y Guardia Urbana comandada por una alcaldesa que se dice de izquierda y se llena la boca de supuesta “solidaridad” con los refugiados mientras sus matones roban, persiguen, apalean y detienen a los migrantes que intentan ganarse la vida fuera de un mercado laboral que les niega la entrada por la falta de unos papeles que los políticos se niegan reiteradamente a facilitarles.

Nuestra total repulsa a la presión  y represión a la que están siendo sometidos los manteros, organizada desde los estamentos públicos por los políticos se llamen como se llamen.

Basta de Fascismo institucional!

Libertad manteros detenidos y encarcelados!

Ninguna persona es ilegal!

CNT Catalunya nos adherimos al comunicado del Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes y apoyaremos todas las movilizaciones que se convoquen en solidaridad con la lucha de los manteros

Anuncios